zomervakantie

SVS wenst iedereen een hele fijne
en sportieve zomervakantie toe

Tijdens de zomervakantie kan je gewoon blijven skeeleren bij SVS, en wel op de dinsdag en donderdag avonden van 19:30 uur tot en met 21:00 uur. Er is dan welliswaar geen training of onderricht, maar er is altijd wel een ervaren skeeleraar van de club aanwezig die nuttige aanwijzingen verzorgt of ontspannende rondjes tot stand laat komen.

Net als vorig jaar wil er weer een groepje met trainingsschema’s gaan skeeleren. Hier starten we vanaf 20.00 uur mee. Mits de deelname voldoende is natuurlijk.

Bij voldoende deelname worden er op de donderdagavonden conditie-trainingen verzorgd.

En wanneer de trainingen weer beginnen, dat kun je vinden in de kalender aan de rechterkant, ergens in Augustus.