Uitslag Skeeler-Prestatie-Tour 2017

Het SPT 2017 werd onverwacht verreden op een baan die kort voor aanvang nat werd. Dat was jammer want het leek er op dat we het SPT op een mooie droge baan zouden kunnen rijden. Bij het inrijden bleek dat er toch wel fatsoenlijk op gereden kon worden.

Bij de jeugd 11 deelnemers die samen zorgen voor 249 ronden. We zagen enkele nieuwe gezichten maar ook een aantal vaste klanten die zich ieder jaar verbeteren en volgend jaar waarschijnlijk de 30 ronden in een half uur (= 10 km) gaan bereiken.

Bij de “groten” reed een drietal een half uur en kwamen tot 32 resp. 33 ronden. Een viertal reed het hele uur vol waarbij Robert en Niek-jaap vochten voor 80 ronden (en dat ook haalden) en Wim knokte voor 70 rondjes. Hij had maar liefst 2 seconden over…. Jos reed steady 73 ronden bij elkaar.

<SPT 2017 en totaalklassement>

De jeugd ging samen met hun SPT-diploma allemaal op de foto en de ouderen hadden een gezellige na-zit in de kantine waarbij zowel de prestaties van het SPT en de triatlon van afgelopen zaterdag nog eens werden belicht. Wie eens goed kijkt naar het overall-klassement ziet dat voorzitter Henk nog wel bovenaan staat maar Wim Cornelissen zit hem op de hielen. Het wordt de komende jaren leuk om te zien wie het eerst de 1000 ronden SPT gaat bereiken!