triathlon 2015 verslag

Bertus Braam Triathlon Stevensbeek

Op zaterdag 11 april organiseerde SVS Schaatsen en Skeeleren in samenwerking met duursportvereniging Duvaria uit Sint Anthonis weer de Bertus Braam triatlon, nu de editie 2015.
De triathln bestaat uit 5 kilometer hardlopen, 20 kilometer mountenbiken en 15 kilometer skeeleren, in teamverband of individueel.

De weersomstandigheden waren goed. Voor de skeeleraars maakte de wind het extra zwaar, maar gelukkig bleef het droog tot het einde van de wedstrijd.
De deelnemers maakten er een spannende wedstrijd van: het verschil tussen nummer 1 en nummer 2 bij de teams was slechts één seconde! Door alle deelnemers werd flink gestreden, onder aanmoediging van het publiek.

Wederom een gezellige en sportieve middag!

De gemeenschappelijke organisatie van Duvaria en SVS dankt hierbij nogmaals alle vrijwilligers voor de ondersteuning en hoopt volgend seizoen alle deelnemers weer terug te zien bij de volgende editie.

In het onderstaande overzicht de tijden van de deelnemers. Zowel de splittijden op de diverse onderdelen, als de totaaltijden zijn in dit schema terug te vinden.

Klik hier voor de uitslagen