triathlon 2014 verslag

Bertus Braam Triathlon Stevensbeek

Op zaterdag 12 april organiseerde SVS Schaatsen en Skeeleren in samenwerking met duursportvereniging Duvaria uit Sint Anthonis weer een triatlon.

De gemeenschappelijke organisatie van Duvaria en SVS dankt hierbij nogmaals alle vrijwilligers voor de ondersteuning en hoopt volgend seizoen alle deelnemers weer terug te zien bij de volgende editie.

In het onderstaande overzicht de tijden van de deelnemers. Zowel de splittijden op de diverse onderdelen, als de totaaltijden zijn in dit schema terug te vinden.

Klik hier voor de uitslagen

Hieronder staan de eerste foto\’s. Het zijn er meer dan 200, dus voordat je jezelf voorbij ziet komen moet je wel eerst wat geduld uitoefenen.