Swen over wedstrijd Zuilichem

Swen Halferkamps over zijn wedstrijd in Zuilichem 27 mei 2017

Ik moest 3 afstanden rijden, de 300m, 1000m en 2000m puntencours. Het ging best goed. Maar het was ontzettend warm. De 300m is een sprint die je alleen moet doen en een zo snel mogelijk rondje neerzetten. Bij mij ging het best goed (helaas geen PR ). Een keer bijna gevallen maar verder ging het goed. De 1000m is gewoon een wedstrijd die je met zijn allen start en je vervolgens moet dan strijden voor de 1e plek. Bij mij was het wel kielekiele maar het was gelukt. De rijder achter mij, zat de hele tijd achter mij, alleen de laatste ronde gaf hij het op om met mij mee te rijden en toen reed ik nog een behoorlijk gat tussen mij en hem. De 2000m puntencours is een wedstrijd waar je punten kan krijgen. Ik startte de wedstrijd aan de binnenkant. Vervolgens had ik weer met dezelfde rijder te maken die achter mij rijd. Ik pakte de eerste keer de volle punten, tweede keer ook maar op het nippertje, en de derde keer ook. Dat was mijn dag. De 1e plek was binnen :-)

nieuwkuijk-27-5-2017-b nieuwkuijk-27-5-2017-a

Groeten, Swen

Ps. Anna Timmerman, Saskia Arts en Mike Weerts werden respectievelijk 3e, 4e en 3e in hun klasse