SVS’ers doen mee aan NK Shorttrack

Een aantal skeeleraars van SVS, op het ijs uitkomend voor het Nijmeegse NSV, waren van de partij op het NK Shorttrack afgelopen weekend.

Bij de junioren C werd Melvin Wilting (2e van links) 15de, met tot twee keer toe een seconde van zijn 1000m tijd afgeknabbeld.

Loes Verheul (4e van links) zit ook in de klim en was erg tevreden met een 13de plaats. Ze verbeterde haar persoonlijke records op de 777 en 1000m.

Bij de dames junioren B, ook schaatsend bij NSV, werd Anna Timmerman  (3e van links) verdienstelijk 9de.

Op de foto steekt Rolf van Kleef (links) ook nog even zijn hoofd om de hoek. Helaas niet meer bij SVS; vanwege zijn studie in Enschede komt hij tegenwoordig uit voor Shorttrack GO. Hij werd knap 9de bij junioren A.

De groep, onder leiding van coach Mira Post (5e van links), kan tevreden terugkijken.

NSV Shortrackteam op NK 2017