Skeeler Prestatie Tour aanmelden

Skeeler Prestatie Tour 2015

Op donderdagavond 24 September organiseert de Commissie Skeelerbaan Activiteiten van SVS voor leden van de vereniging een SPT. De bedoeling van dit evenement is dat je zoveel mogelijk rondjes op de skeelerbaan aflegt. Na afloop krijg je een oorkonde waarop het aantal verreden ronden en het aantal afgelegde kilometers staan vermeld.

Jeugd t/m 14 jaar en beginners skeeleren van 19.15 tot 19.45 uur.
Gevorderde skeeleraars maken hun kilometers van 20.15 tot 21.15 uur.
Gevorderde skeeleraars die het iets rustiger aan willen doen mogen ook een half uurtje rijden, zij skeeleren dan van 20.15 tot 20.45 uur.

Bij de gevorderde skeeleraars hadden we vorig jaar gebrek aan tellers. Graag dus zoveel mogelijk tellers meenemen. Ter informatie, tellers zijn personen die het aantal geskeelerde ronden tellen. Naast gezelligheid ben je dan verzekerd van aanmoedigingen uit het publiek.

Rijd je in een groep, dan is het handig om iets herkenbaars aan te doen. Vorig jaar werden de tellers een beetje tureluurs van de langs flitsende rode pakken. Dus alleen een rode sjaal erbij is niet voldoende. Tenzij die rode sjaal het enigste is wat je aan hebt, dan valt het natuurlijk wel weer op.

De uitdaging is dus zoveel mogelijk rondjes te skeeleren. Na afloop krijg je een oorkonde waarop het aantal verreden ronden en het aantal afgelegde kilometers staan vermeld. Bij dit jaarlijkse evenement probeer je jouw prestatie van het jaar ervoor te overtreffen.

Na afloop is er weer een gezellig samenzijn in de kantine.

Ook de SPT wordt bij slecht weer een week uitgesteld. Raadpleeg bij twijfelachtige weersomstandigheden de site.

Voor meer info of opgave, vraag je trainer of stuur een e-mail naar martienweerts@svsskeeler.nl