Skeeler Prestatie Tour 2010 uitslag

Een prima avond om eens lekker een flinke hoeveelheid rondjes te skeeleren. Geen wind, een frisse temperatuur, een droge baan, een werkende verlichting. Het enigste wat je dan nog wil is een groot aantal rondes maken.
Een uitgebreid verslag van deze avond komt binnenkort in ons clubblad \’De Sprinter\’ te staan.

De uitslagen van de SPT van vrijdag 24 september 2010 vindt je hier, samen met de voorgaande jaren zodat je kunt zien hoe goed de vooruitgang of hoe heftig de terugslag is.

Vol trots tonen Tom van Duuren, Maureen Durand en Lieke Durand hun certificaat met het aantal gereden rondjes !