SKATE TOERTOCHT NAAR HET WERELDKAMPIOENSCHAP

De Skate en Natuurijsvereniging Heumen gaat op zondag 8 juli een skate toertocht organiseren van Nijmegen naar Arnhem. De afstand is 20 km.

Inmiddels is het misschien u al bekend dat de Wereldkampioenschappen inline skate in Nederland worden gehouden. Die zijn in Heerde en Arnhem. En op de laatste dag van die Super top week zijn de marathon wedstrijden vlakbij. En dat mag een skater toch niet missen!
Zie ook www.wkinlineskaten.nl.

Na de WK wedstrijd voor dames (10 u) en de WK wedstrijd voor heren (11.30 ) wordt op hetzelfde afgesloten parcours een recreatieve marathon gereden. Je kunt alle 6 ronden volmaken
maar ook zoveel je kunt. De MyLaps tijdsregistratie houdt het bij.
Mooi en pittig parcours dat gaat door de binnenstad en over de 2 Rijn bruggen. Uniek dus.

wk2018-1024x7301
De start van onze toertocht is om 09.00 op de Van Schaeck Mathonsingel voor het NS station.
Wij rijden met een groep en komen daar aan tijdens de dames WK. Hoe terug mag ieder voor zich bepalen.

De deelname is GRATIS en je krijgt er nog geld bij: Ga je met ons mee EN schrijf jezelf in voor je recreatieve marathon, dan krijg je van ons 5 euro.
Vooraf aanmelden is fijn voor ons ( info@snh-heumen.nl ), maar bij vertrek is ook goed.
Dit bericht ging ook naar: Skatevereniging Venlo, SVS Stevensbeek, SCOSS, SNH-Heumen, Lacustris Nijmegen, NSV Nijmegen, IJsvogels Angeren, Skate Team Goch Kleve, Dodewaardse IJsclub.

Het wordt een mooi skatejaar. Dit wordt een mooie dag. Enjoy the party.
We hopen op 100 skaters.
namens SNH, Henk Roelofs