Sjors Sportief 2014

Jeugd Sport kennismaking \’Doe je mee met Sjors\’.

Maar liefst 60 basisschoolleerling doen mee aan de jeugdsport kennismaking van “Doe je mee met Sjors”. Vanwege deze grote belangstelling zullen op de dinsdag 2 groepen en de donderdag 3 groepen de skeelerlessen volgen.
Bij deze lessen komen onder meer de volgende onderdelen aan bod:

• Skeelerhouding
  • Afzet
  • Remmen
  • Basishockey

Data:
Donderdag 15 mei, 22 mei en 5 juni.
Dinsdag 20 mei, 27 mei en 3 juni.

Plaats: Skeelerbaan Stevenbeek gelegen aan de Stevensbeekseweg tussen Stevensbeek en Sint Anthonis. Aan de lessen zijn geen kosten verbonden.
Een helm, knie- en polsbeschermers zijn verplicht. Wij hebben bij de vereniging, zolang de voorraad strekt, helmen, bescherming en ook een beperkt aantal skeelers op voorraad. Doordat het aantal aanmeldingen zo groot is, kan dat dus tot een tekort aan materialen leiden. Probeer dus zoveel mogelijk de skeeleruitrusting zelf te regelen.

Bij slecht weer gaan de lessen niet door. Wij proberen u dan per mail tijdig op de hoogte te brengen. U kunt bij twijfel ook onze website svsskeeler.nl  raadplegen, boven in de balk wordt het eventueel niet doorgaan van de lessen aangegeven. Bij het niet doorgaan van de lessen gaan wij op zoek naar een nieuw datum om de les in te halen.

Tot zien bij de aanvang van deze lessen in mei.

de trainers van
SVS Schaatsen en Skeeleren