Sjors Sportief 2014 nabeschouwing

Veel animo voor Sjors Sportief

De sportkennismaking met het skeeleren door leerlingen van de basisscholen uit de regio is een groot succes geworden. In totaal 60 kinderen hebben drie lessen gevolgd en daarbij kennis gemaakt met skeeleren en inline-hockey. In eerste instantie hadden we plaats voor 3 groepen van 12 kinderen op de donderdag. Maar door de inzet van onze trainers konden we het aanbod uitbreiden met 2 lesgroepen op de dinsdag. Hierdoor konden ook de kinderen die op de wachtlijst stonden meedoen. Kinderen die geen skeelers of ander materiaal tot hun beschikking hadden konden dit van de vereniging lenen. Deelname was gratis.

In totaal 15 kinderen zijn overgestapt op de zomertrainingslessen. Hierbij worden de basisvaardigheden van het skeeleren en het inline-hockey aangeleerd. Na de zomervakantie vindt er nog een drietal lessen plaats. Daarna wordt de zomertraining met de afname van het basisdiploma afgesloten.

Gezien de enthousiaste reacties doen wij als vereniging het komend jaar weer mee aan Sjors Sportief. Kinderen uit de gemeenten Sint Anthonis, Boxmeer, Mill en Sint Hubert, Gennep en Bergen, ontvangen via hun basisschool het komend schooljaar weer het Sjors Sportief boekje. Hierin staat alle informatie, dus ook hoe jij je kunt aanmelden.
Ben je nu al geïnteresseerd in skeelerlessen of inline-hockey neem dan contact op met Toon Strijbosch (toonstrijbosch@svsskeeler.nl).