PR wedstrijd 2011

PR-wedstrijden:

Op verzoek van vooral skeeleraars uit de selectiegroep vinden een keer in het seizoen de PR-wedstrijden plaats. Bij de wedstrijden van de competitie Zuid en de verenigingscompetitie worden vaste afstanden die horen bij de leeftijdscategorie verreden. Bij de PR-wedstrijden kunnen de deelnemers zelf aangeven op welke afstand ze uit willen komen. Op deze manier kunnen ze proberen om hun PR scherper te stellen. Of in sommige gevallen zelfs het club- of baanrecord te verbeteren. Van de deelnemers houden wij een PR-kaart bij. Hierop staan hun PR’s over de diverse afstanden. De gegevens hebben we verkregen door de uitslagen bij landelijke wedstrijden, de wedstrijden in het district Zuid en de clubwedstrijden bij te houden.

Omdat het PR-wedstrijden betreft kan iedereen aan deze wedstrijd meedoen. Niet alleen de wedstrijdrijders maar ook recreanten.

Afstanden die verreden worden zijn:
100 m, 300 m, 500 m, 1000 m, 1500 m, 3000 m en 5000 m

Uiteraard is het niet verstandig om op al deze afstanden uit te komen. Maak een keuze voor die afstanden waarop je wilt gaan pieken. De bedoeling is, dat je, afhankelijk van de belangstelling voor dit evenement, op 2 tot 3 afstanden uitkomt. Dit jaar vinden de PR-wedstrijden plaats op maandagavond 23 mei, op de trainingsavond van de selectie dus. We starten om 19.30 uur. Probeer om 19.00 uur aanwezig te zijn. Dan kunnen wij als organisatie de voorbereidingen treffen. En de deelnemers hebben dan voldoende tijd om in te rijden.

Wil je meedoen aan deze activiteit, stuur dan een mailtje naar martienweerts@svsskeeler.nl
Geef alvast aan, aan welke afstanden je wilt deelnemen. Bij slecht weer of een natte baan wordt de wedstrijd verplaatst naar maandagavond 30 mei.

Commissie skeelerbaanactiviteiten