oud skeeler diploma 2007

Diplomaskeeleren

zondagochtend 9 september

Beste skeelerfans,

Op zondagmorgen 9 september 2007 willen we bij onze jeugdleden weer diploma’s afnemen. Het gaat hierbij om diploma 1 of 2. We beginnen om 09.00 uur en hopen de ochtend om 11.00 met de diploma-uitreiking af te sluiten. Er zijn geen kosten verbonden aan het diploma.
Diploma 1 is gericht op “Veiligheid in het verkeer”. Diploma 2 gaat verder met “Behendigheid op de weg”.
Voor de kinderen die nog niet aan alle eisen van diploma 1 voldoen is er een certificaat. De komende lessen zal veel aandacht besteed worden aan de eisen die deze diploma’s stellen.
Omdat de skatebond ondanks eerdere toezeggingen diploma 3 nog niet heeft geïntroduceerd, kunnen wij dit diploma helaas nog niet afnemen.

Wil jij ook opgaan voor een van beide diploma’s meld je dan aan door het invullen van de strookjes die tijdens de lessen uitgereikt worden. Of geef je op per mail bij Martien Weerts (martienweerts@hetnet.nl).
Aanmeldingen voor het diplomaskeeleren dienen uiterlijk dinsdag 4 september binnen te zijn.