open dag 2011

Let op, wegomleiding naar de baan

Open Dag

Op 3 April heeft onze club weer de Open Dag. Op deze dag kan iedereen kennis maken met de skeelersport.

• voor Leden en niet-leden
  • Jong en oud
  • Skeeleraars en skaters
  • Beginners en gevorderden
  • Ook toeschouwers zijn van harte welkom
  • Skeelers en Skates gratis te leen zolang de voorraad strekt

Iedereen, dus ook niet-leden, mogen aan de activiteiten meedoen. Neem je skeelers of skates, helm en beschermers maar mee. Of leen deze, zolang de voorraad strekt, van de vereniging.

Extra aandacht is er dit keer voor het inline-hockey. Afgelopen jaar heeft ons veld een echte boarding gekregen, er is verlichting aangebracht, en begin dit jaar hebben we een aantal leden \’in-het-pak\’ gehesen. Kortom, de aandacht meer dan waard. Op de open dag willen we dat allemaal graag aan U laten zien.

Verder is er een stand met informatie over onze vereniging. U kunt hier terecht voor vragen over lessen & trainingen, verenigingsactiviteiten en lidmaatschap.

Het programma is als volgt :

tijd Plateau Skeelerbaan

13.00 Voetbalwedstrijd jeugd
13.30 Demonstratiewedstrijd Inline-Hockey Vrij Skeeleren
14.00 Voetbalwedstrijd jeugd Skeelerles, Training, Remlessen
14.30 Officiële Opening Plateau met boarding
14.45 Demonstratiewedstrijd Inline-Hockey Skeelerles, Training, Remlessen
15.30 Vrij Inline-Hockeyen Mini-elfstedentocht
16.00   Demonstratiemarathon

… en de kantine is open voor koffie en lekkers

LET OP, OMLEIDING !!

Door wegwerkzaamheden in Stevensbeek zijn er diverse omleidingen. Dus onze baan is niet in een rechte lijn te bereiken.
De omleidingen zijn als volgt:
De Stevensbeekseweg (autoweg én fietspad) is vanaf de turborotonde bij Sint Anthonis afgezet tot aan het kruispunt in Stevensbeek, ter hoogte van de Lindelaan/Lactariaweg. Het fietspad is afgesloten, het autoverkeer blijft in één richting bestaan (vanuit Stevensbeek naar Sint Anthonis). Verkeer vanuit de andere richting wordt omgeleid via de N272 (Boxmeer-Gemert), Blauwstraat (Oploo), Loonseweg, Oploseweg, Overloon en de Stevensbeekseweg in Stevensbeek. Fietsers vanuit Sint Anthonis worden omgeleid via de parallelweg van de Boxmeerseweg en volgen dan rechtsaf de recreatieve fietsroute. Fietsverkeer vanuit Boxmeer kan via de Sambeeksedijk richting Stevensbeek. En het fietsverkeer vanuit Oploo en Westerbeek volgt het beste de route via de Lindenlaan.