ooijpolder 2013

Rondje Ooijpolder
2 juni 2013

Zondag 2 juni a.s. organiseert SVS een skeelertocht door de mooie Ooijpolder.
We vertrekken per auto om 8.30 uur vanaf de parkeerplaats bij de skeelerbaan. De skeelertocht begint bij de kerk in Persingen in de Ooijpolder.
De route bestaat uit twee rondes: één van 15 km en één van 25 km. Alles is mogelijk: één ronde rijden, één ronde twee keer rijden, beide rondes rijden. Dus geschikt voor iedereen én voor elk tempo!
Dus ga mee en geniet, rijdend in een groepje met andere skeeleraars, van de mooie omgeving!
SVS zorgt voor koffie, krentenbol en koek op de pauzeplaats. De pauzeplaats is op het punt waar de twee rondes bij elkaar komen.
Laat even weten als je mee gaat: 0628633182 (Wim) of wcornelissen@hetnet.nl
Raadpleeg bij twijfel over het weer de website. Bij slecht weer wordt de tocht verplaatst naar een andere datum.