nieuw cursus aanbod in 2011

Bij voldoende aanmeldingen gaan we dit jaar beginnen met een skeeler cursus voor de verder gevorderden.

De cursus is gebaseerd op de nieuwe trend in bioscoopbeleving, de 3D filmvoorstelling.
Hierbij wordt een derde dimensie aan de film toegevoegd, namelijk de diepte. Hierdoor geinspireerd hebben wij deze trend op het skeeleren geprojecteerd en hebben gemeend dat ook wij een derde dimensie aan onze sport kunnen toevoegen, namelijk de hoogte.

Deze cursus wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met in De Efteling. Zij stellen hun state-of-the-art skeelerbaan geheel belangeloos en gratis ter beschikking.

Om tot deze cursus toegelaten te worden dient men te beschikken over een afdaalvaardigheidsbewijs B. Tevens is een verklaring omtrend gestoord gedrag en geestelijk onvermogen, afgegeven door het daartoe bevoegde gezag, verplicht. Deze verklaring moet van recente datum zijn en een tijdspanne van minstens twee jaar overbruggen.

De eerste les start op 1 April. Indien er na deze les nog cursisten zijn overgebleven volgt er nog een les.
Na afloop van de cursus zou U in staat moeten zijn om tot grootse hoogte te stijgen, al dan niet met een afloop zoals gewenst.

De les wordt gegeven door onze ervaren special-effects trainer Louis Oosterhoff. Hij heeft jarenlange ervaring sinds vorig jaar als toeschouwer van amateuristisch rolschaatsgedrag.
Ook op het gebied van creatieve cursusontwikkeling heeft hij zijn sporen reeds verdiend.

Meer informatie kunt U krijgen bij onze cursuscoördinator Toon Strijbosch.