Mini-elfstedentocht 8 februari 2012

Hij komt er weer aan, de enige echte elfstedentocht…

Nou ja, bijna echte dan. Want de onze is iets minder kort, iets minder koud, en iets beter te rijden voor de beginneling.
De start is woensdagmiddag om 14.30 uur.
En als we geluk hebben dan komt niemand minder dan de wereldberoemde schaatser Sven Kramer zelf het startschot lossen. Ons bestuur is tenminste zeer druk bezig om hem over te halen, maar of het gaat lukken ? Dat zien we woensdag pas.

Voor de mensen die nog niet precies weten wat een mini-elfstedentocht inhoud geven we een korte uitleg.
Je meldt je aan bij de start en tegen betaling van een euro krijg je een stempelkaart. Met die stempelkaart schaats/glij/krabbel je vervolgens langs de verschillende steden. Bij elke stad krijg je natuurlijk een stempel.Kaart vol ? Dan lever je die in voor de felbegeerde 11-steden-medaille. Maar pas op, er is natuurlijk een een geheime stempelpost, en onderweg moet er gekluunt worden, onder smalle en lage bruggetjes door, en nog veel meer.

Wil je weten hoe de tocht de vorige 3 jaren is verlopen, klik dan op een onderstaande link :

mini elfstedentocht 4 januari 2011

mini elfstedentocht 9 januari 2010