Mini-elfstedentocht 4 januari 2011

Op dinsdag 4 januari vond de mini-elfstedentocht plaats. Bijna 100 deelnemers verschenen aan de start. Zoals bij de echte elfstedentocht moest er geklûnd worden. En natuurlijk passeerden zij het bekende bruggetje van Bartlehiem. Elke deelnemer had een stempelkaart met daarop de 11 Friese steden. Iedere ronde moest er gestempeld worden. Na 11 ronden van 400m werd de finish bereikt. Sommige deelnemers wisten op noren het parcours in recordtempo af te leggen. Anderen deden er iets langer over. Soms hadden zij nog de helpende hand van vader of moeder nodig. Of die ene deelnemer die 11 ronden met een stoel wist af te leggen. Na afloop namen alle deelnemers vol trots een medaille in ontvangst.

Tot slot nog een aantal foto\’s die we her-en-der gemaakt hebben