Mini-elfstedentocht 26 januari 2013

Op zaterdag 26 januari vond weer een mini-elfstedentocht plaats. Dit keer ging het zelfs in twee groepen. Meer dan 200 deelnemers verschenen in totaal aan de start. Zoals bij de echte elfstedentocht moest er geklûnd worden. En natuurlijk passeerden zij het bekende bruggetje van Bartlehiem. Elke deelnemer had een stempelkaart met daarop de 11 Friese steden. Iedere ronde moest er gestempeld worden. Na 11 ronden van bijna 400m werd de finish bereikt. Sommige deelnemers wisten op noren het parcours in recordtempo af te leggen. Anderen deden er iets langer over. Soms hadden zij nog de helpende hand van vader of moeder nodig. Of die ene deelnemer die 11 ronden met een stoel wist af te leggen. Na afloop namen alle deelnemers vol trots een medaille in ontvangst.

Tot slot nog een aantal foto\’s die we her-en-der gemaakt hebben