Incassoformulier

svs-header

Automatische incasso opdracht

Onze voorkeur gaat uit naar betalen middels automatische incasso.
Als u het formulier op deze pagina print, invult en opstuurt naar de ledenadministratie wordt het te betalen bedrag automatisch van uw rekening afgeschreven.

Adres ledenadministratie:

Gera Jans-Rat
Brugstraat 6
5841 CZ Oploo
E-mail: gerajans-rat@svsskeeler.nl

Automatische incasso-opdracht
Hierbij verleen ik SportVereniging Stevensbeek (afdeling Schaatsen en Skeeleren) het recht om jaarlijks de contributie en, indien van toepassing, de les c.q. trainingsbijdragen van mijn bankrekening af te schrijven middels automatische incasso. De jaarlijkse afschrijving stopt na schriftelijk verzoek aan de ledenadministratie.

Naam:

Adres:

Postcode / Woonplaats:

IBAN-nummer:

Handtekening:

Indien u een doorlopende machtiging heeft afgegeven en u bent het niet eens met een afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank.