Laatste skeelerwedstrijd van het seizoen te Venlo

Aan deze laatste wedstrijd deden mee Anna Timmerman en Swen Halferkamps bij de jeugd en aan de marathon van 42 km Anna en Mike en Anke Weerts.
Anna kwam tot de tweede plek en werd ook tweede in het eindklassement. De marathon was voor haar een grote ontdekkingsreis want ze had nog nooit 42 km geskeelerd. Ze ging vele malen dood maar hield stug vol en dan mag je tevreden zijn. Swen reed een ongelukkige wedstrijd met twee valpartijen maar werd toch derde en ook fraai derde in het eindklassement. De kniebeschermers bewezen hun waarde bij de tweede val! Wel pijn maar de knieën niet beschadigd. Anke en Mike reden hun marathon. Anke reed veel alleen maar ging onder de aanmoedigingen stug door en werd derde dame. Mike had het geluk dat hij in een groepje zat dat heel lang bij elkaar bleef tot twee ronden voor het einde. Dat groepje waar ook Anna deel van uit maakte werkte goed samen. Twee ronden voor het einde was de energie bij Mike verbruikt. Een sprint zat er niet meer in, maar wel tevreden over deze wedstrijd.
dsc04426-venlo-sep2017
(foto: Martien Weerts)