inline hockey kleding aanschaffen

De aanschaf van Inline hockey kleding.


Jullie hebben het vast wel ergens gehoord of gelezen, SVS is druk bezig om het inline-skaten flink op een hoger niveau te brengen. En tot nu toe is het meest in het oog springende natuurlijk dat we vorig jaar een heuse boarding voor de inline skaters hebben gemaakt.

Een verslag over deze bouw vind je hier.

Maar met een boarding allèèn ben je er nog niet. De volgende stap is natuurlijk om er ook uit te zien als een echt inline-skater-hockeyer.
En dus hebben we de spaarzaam bijelkaar gesprokkelde euro-centen op een grote hoop geveegd en zijn met een aantal mensen op bezoek geweest bij een … ja wat eigenlijk ? We gaan proberen om het uit te leggen.

U ziet het goed, dit centrum wordt geleid door een krasse dame die links op de foto staat. Deze dame heeft er de wind flink onder, zoals dat heet. En dat geld dan zowel voor het aanwezige personeel als ook voor de klandizie. Onze jeugdige leden laten zich dan ook direct aanmeten wat deze krasse dame hen voorschrijft.


We beginnen met het passen van een elleboog beschermer.

Vervolgens hebben we een soort van onderbroek nodig. Het is niet zo\’n ding die jij en ik in het dagelijkse leven dragen, maar een dikke bescherming die de klappen moet opvangen als de stick niet de puck raakt maar wel de speler, of in dit geval, de speelsters.


Dit is nu echte onderbroeken lol.


Kijk eens hoe schattig dat wij er uitzien.


Nu wachten op het bankje voor het volgende attribuut.


Scheenbeenbeschermers genoeg, maar past de kleur wel bij mijn sokjes ?


Hmmm, die jongens schieten ook maar niet op.


Even lachen naar de fotograaf.


Overleg.

Het leuke van de volgende foto is dat je ook een beetje een overzicht krijgt van hun assortiment. Op het gebied van inline-gebied hebben ze een behoorlijke keus. En dat komt dan natuurlijk ook een beetje omdat het hun specialiteit is. Andere dingen, zoals schaatsen voor de lange afstand, die zal je daar niet vinden. Hebben we trouwens het winkeltje van Brûn voor, ieder z\’n eigen specialisme, maar dit even terzijde.


Schoudervulling, bodyprotection, het begint nu te lijken.


Pascal zit al aardig\’in-het-pak\’.

En tijdens de passerij wordt er ook wel eens wat gekletst. Nuttige informatie, oeverloos gezwets, prettige opmerkingen, alles komt voorbij.Daar moest even een opname van gemaakt worden.
kijk en luister

Hier zie je links een jongeman in groen T-shirt. Dat lijkt onbeduidend, maar het was toch maar mooi letterlijk de loopjongen van het bedrijf. En hij heeft wat afgelopen voor onze leden om iedere keer maar weer de juiste maten en kleuren van de gewenste artikelen uit het magazijn te halen. En ondanks zijn jeugdig uiterlijk wist hij al meer over het inline-gebeuren dan wij allen bij elkaar. Laten we hopen dat hij later de zaak van oma mag overnemen.


Wij moeten ook nog.


We zijn nu al meer dan drie uur bezig.

Tenslotte het allermoeilijkste. We hebben nu zoveel kleding aangeschaft dat het ook nog handig vervoerd moet worden, van en naar de baan dus. We hebben dus een redelijk grote tas nodig. En daar moeten dan de skeelers en de stick ook nog bij in passen.


Hoera, het past allemaal in de nieuwe tas.

Meer foto\’s hebben we niet gemaakt. Dat is maar goed ook want we zijn maar liefst vier-en-een-half-uur in de winkel geweest. De energie was toen wel een beetje laag en op

We hebben tenslotte netjes betaald, een ervaring rijker met het Belgische betaalsysteem. Onze voorzitter was achteraf gezien maar wat blij dat hij de organisatie van deze shoppingdag aan de webmaster had uitbesteed, want er gebeurden dingen op transactie gebied die hij nog niet eerder had meegemaakt en dus ook voor niet mogelijk had gehouden.

Uiteindelijk zijn we via een aantal gesloten belgische frietkotten en een nog geopende nederlandse frietwinkel weer huiswaarts gereden.

Binnenkort komen er foto\’s op deze website waarop te zien zal zijn hoe het resultaat is geworden. En onze leden gaan de volgende trainingen natuurlijk in hun nieuw verworven kledij ten uitvoer brengen.

P.S., ons shirt kan nog wel wat sponsoring gebruiken.

print

Volg nieuws

Vul je E-mailadres in om in te schrijven voor het nieuws en E-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Archief

Sponsors

SVS Stevensbeek

ADRES

  • Clubgebouw SVS
  • Stevensbeekseweg 5
  • 5845 ER Stevensbeek

CONTACT

  • E-mail: svs@svsskeeler.nl
  • Telefoon: 06-33308940
  • (clubhuis: 0485-383195)