Hugo Heijnen derde in Utrecht

Hugo Heijnen 3e op de marathon in Utrecht

Nadat de 3e wedstrijd van de marathoncompetitie in Heerenveen nog de voorpagina’s haalde vanwege de ernstige valpartij van Martin van de Pol, stond afgelopen zaterdag (1 november) de volgende wedstrijd op de Utrechtse banen alweer op het programma. Hugo Heijnen wist in deze wedstrijd het goede moment te kiezen door in een kopgroep van 10 een ronde te pakken op het peloton. Na enkele ontsnappingspogingen bleef de groep toch bij elkaar en werd in een eindsprint gestreden voor de podiumplaatsen. Hugo wist achter Christiaan Hoekstra en Jan Korenberg naar de 3e plaats op het podium te sprinten. Met dit geweldig resultaat staat Hugo momenteel ook in het algemeen klassement in de 1e divisie B op een 3e plaats.

Voor filmbeelden klik op de onderstaande link:

Rechts in het rode pak van Stehmann 2000 (met rode muts) Hugo Heijnen