de winter die niet kwam

En het werd maar geen winter

Helaas heeft de winter ons dit jaar in de steek gehouden. Seizoenen achter elkaar hebben we op onze natuurijsbaan de schaatsen onder kunnen binden, maar dit seizoen kwam het niet zo ver. Slechts twee keer lag de afgelopen winter een laagje ijs op onze ijsbaan. Maar dat was dan ook wel een heel dun laagje van slecht enkele millimeters dik.

Jammer ook, want de baan lag er mooi geprepareerd bij. Bovendien waren we met de aanschaf van een nieuwe, grotere (2e handse) veegmachine helemaal voorbereid op de winter en mogelijke sneeuw die zou vallen.

We hopen dat al onze natuurijsbaanleden die de afgelopen jaren met veel plezier op onze schaatsbaan hebben geschaatst onze vereniging blijven ondersteunen. We hebben er alle vertrouwen in dat de weergoden ons de komende winter beter gezind zullen zijn.
In de carnavalsvakantie laten we het water van de baan lopen. De skeelerbaan zal dan weer schoongemaakt worden voor het nieuwe skeelerseizoen. We kunnen hierbij nog wel wat hulp gebruiken. Neem hiervoor contact op met Wim Linders.