Lessen & trainingen

In de maanden april t/m oktober kun je lessen en trainingen volgen. In de zomervakantie (vakantie basisonderwijs) worden geen lessen en trainingen gegeven. Om aan lessen of trainingen mee te kunnen doen moet je skeelerlid van de vereniging zijn. U wilt lid worden? Klik op: Lid worden. In overleg kan men eerst een 1-2 keer proberen zonder verdere verplichting. Skeelers/skates en bescherming kunnen geleend worden bij SVS.

Voor de jeugd bestaat de mogelijkheid om zonder lidmaatschap een zogenaamde zomertraining te volgen (ca 8 lessen) Daarna kan men besluiten om alsnog lid te worden. Kosten zomertraining € 25.

De skeelerlessen zijn gericht op het verbeteren van de techniek zowel voor beginners als gevorderden. De skeelertrainingen zijn gericht op conditie verbeteren. Inline-hockey (een soort ijshockey op skeelers en asfalt) is bij de jeugd een onderdeel van de skeelerlessen. Bij Opgave skeelerlessen ziet u alle mogelijkheden. Tijdens de eerste lessen zal door de trainer bekeken worden of je in de juiste groep bent ingedeeld.

De kosten voor het volgen van lessen bedragen € 17,50 voor jeugd en € 35 voor senioren. Het bedrag geldt voor een heel seizoen. Indien u ons gemachtigd hebt wordt het bedrag door ons automatisch geïnd. Klik op: Formulier automatische incasso

De gewenste gegevens worden automatisch doorgestuurd naar onze ledenadministratie. Ledenadministratie: gerajans-rat@svsskeeler.nl

Overige informatie over lessen en trainingen:

• De duur van een les of training is 1 uur en 15 min. De warming-up en cooling-down gebeurt op (sport)schoenen. Houd hiermee rekening!
  • De groepsgrootte voor de skeelerlessen is maximaal 15 personen
  • Per seizoen organiseert de club een aantal wedstrijdvormen waarbij alle leden de mogelijkheid hebben om op eigen niveau mee te doen
  • Bij alle skeeleractiviteiten is het dragen van een helm en polsbeschermers verplicht. (lenen van materialen is mogelijk)
  • Deelname aan activiteiten georganiseerd door SVS is op eigen risico van de deelnemer