Accommodatie

Op het adres Stevensbeekseweg 5 heeft SVS haar eigen skeelerbaan naast de voetbalvelden. In de winter wordt deze baan onderwater gezet voor natuurijs. De skeelerbaan/ijsbaan is omheind en voorzien van verlichting. Naast de skeelerbaan is ook een oefenterrein (het ‘plateau’) van ruim 1000 m2 asfalt aangelegd. Ook dit is omheind met een stevige boarding. Hierop kan prima rolhockey worden gespeeld en voor jonge kinderen is dit ook een prima oefenplek. Ook hier is verlichting aanwezig is als het vriest kan dit plateau worden besproeid zodat ook hierop geschaatst kan worden.

Vanuit de kantine is er een prachtig uitzicht op de ijs/skeelerbaan. Er zijn kleedkamers beschikbaar en skeelermateriaal kan in overleg worden geleend. De skeelerbaan voldoet aan de eisen voor de organisatie van wedstrijden.

Historie bouw accommodatie: In 1999 is het clubgebouw geheel vernieuwd. Het clubgebouw beschikt over een kantine met 4 kleedkamers. In 1999 is een natuurijsbaan van 180m x 70m gerealiseerd. In 20042005 is de skeelerbaan aangelegd. 333m lang en 6m breed. Tevens het oefenterrein (plateau) 43m x 25 m aangelegd.

In 2010 is rondom het plateau een boarding gebouwd van ruim een meter hoog. Foto’s: Aanleg skeelerbaan najaar 2004. De eerste meters op de skeelerbaan juli 2005.   De jeugd veegt het plateau schoon.

Foto’s:

aanleg-baan-svs

Aanleg skeelerbaan najaar 2004

eerste-meters-svs

De eerste meters op de skeelerbaan juli 2005

jeugd-svs-veegt

De jeugd veegt het plateau schoon