Aanvraag certificaten

Beste skeelervrienden,

Uitgifte certificaten om het slijpen van de skeelerbaan dit jaar mogelijk te maken!

Onze skeelerbaan ligt er inmiddels alweer 12 jaar. Het zal jullie niet zijn ontgaan dat de bovenlaag in de loop der jaren slechter is geworden. Dat is een normaal slijtageproces maar betekent wel dat onze baan toe is aan een opknapbeurt. Een mooie vlakke baan is veiliger, skeelert fijner voor wedstrijdrijders maar zeer zeker ook voor beginners. Met het slijpen van de bovenlaag (= vlak schuren) zijn op enkele banen in Nederland (Arnhem, Ede) goede resultaten bereikt. Het is de bedoeling dit ook in Stevensbeek te laten doen. Aan dit slijpen hangt een behoorlijk prijskaartje, maar is nog altijd veel goedkoper dan het aanbrengen van een nieuwe toplaag. Een belangrijk deel kunnen we zelf bekostigen. Om het financiële plaatje helemaal rond te krijgen hebben we ook jullie extra steun nodig.

certificaat2

Wat willen we gaan doen: SVS gaat certificaten verkopen voor € 25,- per certificaat. Met ingang van het jaar 2020 wordt jaarlijks 1/5 deel van alle gekochte certificaten uitgeloot. De uitgelote certificaathouders krijgen persoonlijk bericht en krijgen op verzoek hun inleggeld van € 25,- weer terug. Men kan er natuurlijk ook voor kiezen om SVS het geld te laten houden.

Op deze pagina vindt u het formulier waarop u uw gegevens online in kunt vullen. Na betaling van € 25,- per certificaat op banknummer NL75 RABO 0149 4038 28 ten name van SVS, krijgt u de certificaten per post thuisgestuurd. Uiteraard kunt u ook meerdere certificaten kopen. We hopen tenminste 100 certificaten te verkopen. Op onze website wordt om de paar dagen de laatste stand van zaken gepubliceerd!

Alvast onze dank!

Bestuur Skeeler Vrienden Stevensbeek