Aankondiging MudRun 6 juli 2016

Beste sportliefhebbers,

Op woensdag 6 juli organiseert SVS een mudrun. Overdag maak de school met zo’n 850 leerlingen gebruik van het parcours. ’s Avonds doet SVS dat met de afdeling Voetbal, Volleybal en Schaatsen & Skeeleren.

Het is geen wedstrijd. De bedoeling is dat je met een groep (vrienden, familie, collega’s, buurtgenoten, je team) het parcours op de motorcrossbaan en aan de Radioplassen aflegt. Onderweg probeer je alle obstakels te overwinnen en daarbij help je elkaar daar waar dat nodig is. Maar het is vooral genieten. Van een hindernis die je met zijn allen hebt overwonnen of de modder die je hebt getrotseerd.

MudRun

In tegenstelling tot wat er vermeld stond in het vorige bericht, zijn we genoodzaakt om € 5,00 inschrijfgeld te vragen. SVS moet namelijk een verzekering voor dit evenement afsluiten.

Wij zijn van plan om met 2 teams van SVS Schaatsen& Skeeleren deel te nemen. Eén team van de wedstrijdgroep en een “seniorenteam”.  Diverse mensen hebben al laten weten belangstelling te hebben.  Ook hebben we nog hulp van enkele vrijwilligers nodig.

De groepen starten vanaf 19.00 uur (om de 5 minuten) bij de kantine. Tussen 20.15 en 20.30 zijn we weer bij de kantine terug. Zorg dat je om 19.00 aanwezig bent. Na afloop kunnen we daar ook douchen en eventueel in de kantine nog wat drinken. Twijfel niet en meld je aan! Het is een te mooie kans om eens te ervaren wat een mudrun is.

Voor een impressie open de onderstaande link.

Groet,
Henk Pouwels