14 april Bertus Braam Triatlon

Beste sportliefhebbers,

Op zaterdag 14 april a.s. vindt de jaarlijkse Bertus Braam Triatlon weer plaats, georganiseerd door Duvaria en SVS Schaatsen & Skeeleren. Doe je (weer) mee?

Je kunt individueel alle onderdelen doen, maar het is ook mogelijk om met een team (loper, mountainbiker, skeeleraar) mee te doen. Heb je geen team, maar wil je wel op één van de onderdelen meedoen: schrijf je toch in, wij delen je dan bij een team in (dan graag zo spoedig mogelijk inschrijven, liefst vóór 1 april a.s.).

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar karincornelissen@svsskeeler.nl . Vermeld daarin je naam, leeftijd en welk onderdeel je wil doen. Als je zelf een team hebt, geef dan de naam en leeftijd van alle teamleden door en vermeld tevens wie welk onderdeel voor zijn rekening neemt.

De triatlon start om 14.00 uur.

Hopelijk tot ziens op 14 april!

Met vriendelijke groet,

Namens de organisatie